• Tastatura Wireless Logitech MX Keys , Bluetooth/USB, layout UK (Negru)
  • Tastatura Wireless Logitech MX Keys , Bluetooth/USB, layout UK (Negru)
  • Tastatura Wireless Logitech MX Keys , Bluetooth/USB, layout UK (Negru)
  • Tastatura Wireless Logitech MX Keys , Bluetooth/USB, layout UK (Negru)
Tastatura Wireless Logitech MX Keys , Bluetooth/USB, layout UK (Negru)

Tastatura Wireless Logitech MX Keys , Bluetooth/USB, layout UK (Negru)

Logitech

467.99 lei

465.99 lei
-1%

Descriere

Scurta descriere

Tastatura Wireless Logitech MX Keys , Bluetooth/USB, layout UK (Negru) - Tastaturi PC (2) 1

Tastatura Logitech MX Keys Advanced Wireless oferă o experiență premium de tastare, cu timp de răspuns rapid și confirmare tactilă. Tastatura dispune de iluminare inteligentă ce detectează mișcarea mâinilor și ajustează automat gradul de luminozitate în funcție de cantitatea de lumină din cameră. Pentru a prelungi durata de viață a bateriei și pentru a diminua un posibil disconfort vizual se închide automat când nu este utilizată.
 
MX Keys funcționează perfect atât individual, cât și împreună cu mouse-ul MX Master 3, pentru o modalitatea de lucru performantă și fiabilă.
 
Perfect Stroke
 
Forma concavă a tastelor se potrivește cu cea a vârfurilor degetelor, oferind, o senzație confortabilă la atingere. Fiecare apăsare a tastei este fluidă, naturală, rapidă și precisă, cu un răspuns tactil distinct.
 
Confort si stabilitate
 
Un design echilibrat, materiale de calitate și o structură rezistentă pentru a inspira concentrare și încredere în mediul tău de lucru.
 
Iluminare inteligentă
 
Tastele retroiluminate se aprind în momentul în care mâinile se apropie de tastatură și se reglează automat în concordanță cu condițiile de iluminare ambientală, economisind energia bateriei.
 
Control simultan pe mai multe computere
 
Tastatura dispune de tehnologia Logitech Flow, oferind posibilitatea de a transfera date și controla fără probleme mai multe calculatoare Windows sau Mac. Acest lucru permite copierea și trasferarea de conținut, imagini și documente între calculatoare și sisteme de operare.
 
 
Conectare cu până la 3 dispozitive și comutare rapida
 
Conectează tastatura prin Bluetooth® sau USB Unifying™ cu până la trei dispozitive și comută între ele prin apăsarea unui singur buton. Tastatura este proiectată atât pentru utilizatorilor Mac, cât și Windows, fiind compatibilă cu sistemele de operare Windows®, Mac®, Linux®**, iOS și Android.
 
Reîncărcare USB-C
 
MX Keys poate fi utilizată până la 10 zile ** cu o încărcare completă sau până la cinci luni cu iluminarea de fundal oprită. Când este timpul pentru reîncărcare, indicatorul LED-ul al bateriei devine roșu, dar dispozitivul se poate utiliza în timpul încărcarii prin USB-C.
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsTastatura
Specificatii TastaturaConectivitateWireless
Interfata tastaturaBluetooth
LayoutUK
CuloareNegru
Dimensiuni (L x l x g)(mm)430.2 x 131.63 x 20.5
Greutate (kg)0.81

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator