• Switch Smart TP-Link TL-SG2210P, 8 porturi PoE + 2 sloturi SFP
  • Switch Smart TP-Link TL-SG2210P, 8 porturi PoE + 2 sloturi SFP
  • Switch Smart TP-Link TL-SG2210P, 8 porturi PoE + 2 sloturi SFP
Switch Smart TP-Link TL-SG2210P, 8 porturi PoE + 2 sloturi SFP

Switch Smart TP-Link TL-SG2210P, 8 porturi PoE + 2 sloturi SFP

TP-LINK

Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe Evomag.ro

Descriere

Scurta descriere

Ce face acest produs
 
Switch-ul Gigabit Smart, model TL-SG2210P, fabricat de către TP-LINK, este echipat cu 8 porturi RJ45 și 2 sloturi SFP. Toate porturile RJ45 dispun de suport pentru standardul PoE, cu un buget total de 53W plus caracterustici de gestionare a energiei. Acest produs oferă performanță înaltă, QoS la nivel enterprise, strategii de securitate utile și funcții de management la Layer 2. Switch-ul Gigabit Smart TL-SG2210P, fabricat de către TP-LINK, este special conceput pentru rețelele mici și mijlocii, care au nevoie de o gestionare eficientă a rețelei. Tl-SG2210P vine cu un set complet de caracteristici, cum ar fi Link Aggregation group (LACP), 802.1Q VLAN, liste de control al accesului (ACL), Quality of Service (QoS de la L2 până la L4), Storm Control și IGMP Snooping, pentru a asigura rețelelor mici sau mijlocii performanță și fiabilitate. Mai mult, cu ajutorul interfeței grafice, puteți face managementul rețelei mai eficient și într-un timp mai scurt, făcând astfel acest echipament solușia ideală pentru rețeaua dumneavoastră.
 
Standardul 802.3af Power over Ethernet
 
Modelul TL-SG2210P oferă suport pentru 8 porturi PoE, compatibile cu standardul IEEE 802.3af, pentru un total de 53W, el putând alimenta orice dispozitiv compatibil 802.3af. Acest lucru face dispozitivul TP-LINK o alegere eficientă și rentabilă atunci când doriți să conectați acces point-uri wireless, camere de supraveghere, telefoane IP și alte dispozitive PoE, dar în același timp să scăpați de cablurile sau liniile electrice. Compact și flexibil, TL-SG2210P este ideal pentru situațiile în care doriți să implementați acces point-uri wireless, camere de supraveghere rețea bazate pe IP, toate acestea pentru proiecte sau rețele de anvergură mică.
 
Funcții QoS avansate
 
Pentru a integra serviciile de voce, data și video pe aceeași rețea, acest switch aplică politici QoS multiple. Administratorul poate desemna prioritatea traficului bazat pe o varietate de mijcloace, inclusiv Prioritate pe Port, standardul 802.1P Priority și DSCP Priority, pentru a se asigura că traficurile de voce și video sunt clare, fluente și fără zgomot. în combinație cu  funcția VLAN de voce care este suportat de către switch, aplicațiile de voce vor funcționa cu o performanță sporită.
 
Caracteristici abundente de Layer 2
 
Switch-ul de Layer 2 TL-SG2210P suportă o varietate mare de caracteristici de Layer 2, inclusiv 802.1Q tag VLAN, izolarea Porturlui, Port Mirroring, STP, RSTP, MSTP, Link Aggregation Control Protocol (LACP) și funcția 802.3X Flow Control. Mai mult, switch-ul oferă caracteristici avansate de întreținere a rețelei, cum ar fi Loop Back Detection, Cable Diagnostics și IGMP Snopping. Funcția IGMP Snooping  se asigură c[ fluxul de date multicast este transmis numai utilizatorilor autorizați, în schimb ce funcția IGMP throtting & filtering face restricționarea fiecărui utilizator la nivel de port, pentru a preveni traficul multicast neautorizat.
 
Caracteristici de management la nivel Enterprise

 

TL-SG2210P este foarte ușor de folosit și administrat. Asigură suport pentru diferitele caracteristici standard de management, cum ar fi Graphical User Interface (GUI) sau Command Line Interface (CLI). Suportul pentru funcțiile SNMP (v1/2/3) și RMON, permite interogarea switch-ului pentru a afla informații despre starea de funcionare a acestuia și pentru a vizualiza log-ul diferitelor evenimente anormale.
Detalii tehnice
SpecificatiiTip SwitchSmart
Porturi RJ458
Detalii porturi8 x RJ45 Gigabit Ethernet + 2 sloturi SFP
Viteza LanGigabit Ethernet (10/100/1000Mbs)
Adrese MAC8000
Buffer512 KB
LayerLayer 2
Alimentare PoE (Power over Ethernet)Da
DimensiuniLungime (mm)209
Latime (mm)126
Inaltime (mm)26

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review