• Mirataz Paste 20mg/g 5 g
Mirataz Paste 20mg/g 5 g

Mirataz Paste 20mg/g 5 g

LeVet

Descriere

Gestionați pierderea în greutate neintenționată la pisici cu Mirataz® (mirtazapină unguent transdermic).
Într-un studiu clinic, Mirataz a dus la creșterea semnificativă în greutate la pisici în doar 14 zile după aplicarea topică a 2 mg pe zi.
Mirataz vă oferă o modalitate practică de a gestiona pierderea în greutate a pacientului fără administrarea de medicamente orale și nu se bazează pe pisica să mănânce pentru a fi medicamentată.
Formulat utilizând tehnologia exclusivă Accusorb, Mirataz atinge concentrații plasmatice măsurabile de mirtazapină la pisici.
Informații importante:
Mirataz® (unguent transdermic mirtazapină) este destinat utilizării topice la pisici numai sub supraveghere veterinară. A nu se utiliza la pisici cu hipersensibilitate cunoscută la mirtazapină sau la oricare dintre excipienți. A nu se utiliza la pisicile tratate cu inhibitori de monoaminooxidază (IMAO). Nu este destinat pentru uz uman. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Purtați mănuși atunci când manipulați / aplicați, spălați-vă pe mâini și evitați contactul dintre pisica tratată și oameni sau alte animale timp de 2 ore după aplicare. A se utiliza cu precauție la pisicile cu afecțiuni hepatice și renale. Consumul de alimente pentru pisici trebuie monitorizat la întreruperea tratamentului. Siguranța nu a fost evaluată la pisicile mai mici de 2 kg, cu vârsta mai mică de șase luni sau la pisicile însărcinate, însărcinate sau care alăptează. Cele mai frecvente reacții adverse observate în timpul studiilor clinice au fost reacțiile la locul de aplicare, anomalii comportamentale (vocalizare și hiperactivitate) și vărsături.

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator