• Ultibio Immune Plus 30Cps Vegetale
Ultibio Immune Plus 30Cps Vegetale

Ultibio Immune Plus 30Cps Vegetale

SOLGAR

155.9 lei

143.43 lei
-8%

Descriere

Solgar® Ultibio este o formulă fără lactate care conține Lactobacillus plantarum LP299v ™. Fiecare capsulă furnizează 20 de miliarde de microorganisme ** din această tulpină special cultivată; un microorganism benefic care supraviețuiește acidității stomacale și care are în spate peste un deceniu de analize științifice.
Lactobacillus plantarum LP299v™ este o tulpină de bacterii prietenoase care se găsește în mod natural în intestine. Intestinele sunt responsabile pentru digestia alimentelor, producerea anumitor vitamine și asistarea sistemului imunitar.
Tulpina utilizată în Solgar® Ultibio a fost cercetată de peste 10 ani. Studiile au arătat capacitatea acestei tulpini specifice de a supraviețui acidului dur al stomacului după digestie, astfel încât este livrat direct în sistemul digestiv.
Sistemul digestiv găzduiește trilioane de bacterii și susțin intestinul pentru a fi sănătos, precum și pentru a ajuta sistemul imunitar. Consumul de alimente fermentate, cum ar fi iaurt, tempeh, brânză și varză acră, poate ajuta la creșterea nivelului de bacterii prietenoase. Dacă dieta dvs. nu conține alimente fermentate, vă recomandăm să luați un supliment.
Solgar® Ultibio este o modalitate sigură de a crește nivelul bacteriilor prietenoase din intestin.
O capsulă vegetală pe zi va furniza 20 de miliarde de micro-organisme ale acestei tulpini bine cercetate.

Toate produsele Solgar® îndeplinesc „Standardul de Aur” recunoscut în industrie pentru excelență. Făcut folosind ingrediente naturale și inovând din 1947, Solgar® este suplimentul perfect pentru o sănătate bună - 98% dintre consumatorii Solgar® recomandă marca.*
*Sondaj global Praxix pentru clienți online în 2017, care a inclus 3.882 consumatori VMS. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate în locul unei alimentații echilibrate variate și a unui stil de viață sănătos

Ultibio Immune Plus 30Cps Vegetale - Capsule, Comprimate (2) 1Ingrediente: Agent de încărcare: amidon de cartofi, capsulă vegetală înveliș: hidroxipropilmetil celuloză, gumă gellan, amestec probiotic2 (1 miliard CFU la expirare): Lactobacillus paracasei 8700: 2, Lactobacillus plantarum HEAL9, agenți anti-aglomerare: stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciuVitamina A (sub formă de acetat de retinil), vitamina D3 (sub formă de colecalciferol) (30 UI), vitamina B12 (sub formă de metilcobalamină) 
Ultibio Immune Plus 30Cps Vegetale - Capsule, Comprimate (3) 2Mod de administrare: 1 capsula pe zi.
Ultibio Immune Plus 30Cps Vegetale - Capsule, Comprimate (4) 3Tara de origine: SUA

Recomandari: sistem digestiv

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator