• Stem Ultra 60cps
Stem Ultra 60cps

Stem Ultra 60cps

DVR PHARM

102.9 lei

82.32 lei
-21%

Descriere

Produs constituit din cinci ingrediente active, două fiind de maximă importanță: FICOCIANINA și LĂPTIȘORUL DE MATCĂ.

Ingredientele din DVR-STEM ULTRA au următoarele acțiuni fiziologice:

-Susțin rezistența fizică și mentală a organismului;

-Contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și la formarea normală a țesuturilor conjunctive;

-Ajută la funcția cognitivă normală și contribuie la menținerea vederii normale;

-Contribuie la menținerea micro-circulației sanguine normale  contribuie la menținerea fertilității și a reproducerii normale, la menținerea concentrațiilor normale de testosteron din sânge  contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidative.

Stem Ultra 60cps - Capsule, Comprimate (2) 1Compozitie:

Lăptișor de matcă liofilizat; Spirulină (Spirulina platensis), extract cu 25-50% ficocianină; Drojdie de bere (Sacharomyces cerevisiae), extract cu min. 100000 ppm Zinc*; Algă calcaroasă (Phymatolithon calcareum) algă fosilizată uscată; Drojdie de bere (Sacharomyces cerevisiae) extract cu minim 50mg/g Mangan.

DVR STEM ULTRA este un produs constituit din cinci ingrediente active, două fiind de maximă importanță: FICOCIANINA și LĂPTIȘORUL DE MATCĂ.

Ce este Ficocianina?

FICOCIANINA este pigmentul albastru, extras din alga Spirulina platensis. Este în atenția cercetătorilor mai ales pentru potențialele sale efecte la nivelul măduvei spinării . Acesta este locul unde sunt produse celulele stem adulte, dar și elementele figurate ale sângelui. Ficocianina mai este studiată pentru felul în care modifică răspunsul organismului în contact cu substanțe sau cu radiații cu potențial dăunător. Nu în ultimul rând, este o speranță în controlul proliferării celulelor mutante în organism. În acest sens, a fost evidențiat efectul său, prin studii invitro, asupra celulelor cu potențial malign, cu localizare diversă, de la cea pulmonară  sau hepatică, până la cea intestinală, mamară  sau pancreatică.

Stem Ultra 60cps - Capsule, Comprimate (3) 2Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi. Pentru situații speciale, la recomandarea consultantului de specialitate, 2 capsule pe zi.

Precauții, Contraindicații: Alergie la produsele apicole.

Stem Ultra 60cps - Capsule, Comprimate (4) 3Fabricat in Romania

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator