• Stem Helper 60cps+30cps Gratis
Stem Helper 60cps+30cps Gratis

Stem Helper 60cps+30cps Gratis

DVR PHARM

Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe vegis.ro

Descriere

Formula sa conține pulvis de înaltă calitate din microalga albastră-verde Spirulina platensis (sinonim: Arhtospira platensis), potențată de Astragalus, Seleniu și patru uleiuri esențiale. Efectele și sfera de aplicații ale acestor ingrediente sunt uimitor de ample.

Conceput inițial pentru a maximiza efectele produsului super-concentrat DVR STEM ULTRA si DVR STEM HELPER poate fi administrat și de unul singur, în multe cazuri.  Formula sa conține pulvis de înaltă calitate din microalga albastră-verde Spirulina platensis (sinonim: Arhtospira platensis), potențată de Astragalus, Seleniu și patru uleiuri esențiale.

Efectele și sfera de aplicații ale acestor ingrediente sunt uimitor de ample.
Spirulina, de exemplu, a fost studiată sub aspectul producerii așa-numitelor celule nediferențiate, numite și stem . Aceeași micro-algă a fost cercetată în relație cu producere normală de globule albe și roșii, chiar și în condițiile stresului nediferențiate, numite și stem. Aceeași micro-algă a fost cercetată în relație cu producere normală de globule albe chimic. Un capitol aparte îl reprezintă potențialul acestui produs vegetal de susținere a unor funcții și sisteme vitale. Este studiat efectul său asupra sistemului circulator, ficatului, pancreasului . Este un element de maximă importanță pentru susținerea procesului terapeutic la bolnavii cronici, fie ei oncologici, cardiovasculari ori aflați în refacere după traumatisme sau intervenții chirurgicale. Un alt element important în cazul acestor tipuri de pacienți este susținerea lor imunitară, atât sub aspectul activării, cât și al reglării acesteia. De altfel, spirulina a fost studiată pentru zeci și zeci de aplicații, unele de mai mică gravitate, dar foarte supărătoare, cum ar fi tinitusul sau anemia.

Stem Helper 60cps+30cps Gratis - Capsule, Comprimate (2) 1Actiuni:
contribuie la funcționarea normală a sistemului  imunitar și a glandei tiroide

contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ

contribuie la menținerea sănătății părului și a unghiilor.

Stem Helper 60cps+30cps Gratis - Capsule, Comprimate (3) 2Compozitie
Spirulină (Spirulina platensis) pulvis; Astragalus (Astragalus Membranaceus) extract cu minim 50% polizaharide. Drojdie de bere (Sacharomyces cerevisiae), extract cu Seleniu; Salvie (Salvia officinalis) ulei esențial; Salvie-dulce ulei esențial; Ravintsara  (Cinnamomum camphora) ulei esențial; Arbore de Tămâie (Boswellia serrata) ulei esențial.

Stem Helper 60cps+30cps Gratis - Capsule, Comprimate (4) 3Mod de utilizare: Câte 2 capsule de două ori pe zi. Pentru situații speciale, la recomandarea consultantului de specialitate, câte 2 capsule de 3 ori pe zi.

Precauții, Contraindicații: Nu se cunosc.

Stem Helper 60cps+30cps Gratis - Capsule, Comprimate (5) 4Fabricat in Romania

Recomandari: anemie | afectiuni ale tiroidei | imunitate

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator