• Bicicleta de oras pentru femei Romet Vintage D Gri L/19 2015
  • Bicicleta de oras pentru femei Romet Vintage D Gri L/19 2015
  • Bicicleta de oras pentru femei Romet Vintage D Gri L/19 2015
Bicicleta de oras pentru femei Romet Vintage D Gri L/19 2015

Cumpara Bicicleta de oras pentru femei Romet Vintage D Gri L/19 2015 de pe vmag.ro

Romet

Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe biciclop.eu

Descriere

Bicicleta de oras pentru femei Romet Vintage D Gri cu cadru din otel, roti cu dimensiunea de 28 inch.

Arkus & Romet Group este unul din leaderii pietei de biciclete din Europa, cu o puternica istorie si experienta in piata, de peste 70 de ani.

Brandul foloseste cele mai noi tehnologii, intr-un proces constant de inovare si perfectionare, deviza ce a dus la o dezvoltare impresionanta si cucerirea de noi teritorii.

Filosofia de design a Romet a fost dintotdeauna centrata pe a oferi o experienta de pedalat incantatoare. Inovatia este omniprezenta, iar echipa Romet este activ implicata in dezvoltarea de solutii eficiente, cum ar fi noua generatie de suspensii Swift Link 2, tehnologia Boost si cauciurile premium, extra-aderente din gama Plus.

Procesul de proiectare include modelare si printrare 3D, precum si analize detaliate de rezistenta, ducand la dezvoltarea unui prototip pregatit sa intre in etapa de testare.

Linia de productie moderna si complet automatizata asigura o calitate excelenta a produsului finit. Atat designul cat si productia se realizeaza in UE, garantand astfel un standard de calitate ridicat si reactie prompta la nevoile in schimbare continua ale clientilor.

Multumita flexibilitatii si experientei indelungate in productia de biciclete, firma Arkus & Romet Group a devenit unul dintre cei mai mari producatori din Europa. Bicicletele Romet au fost create si testate cu pasiune si sunt pregatite sa faca fata oricarei provocari.

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator